Blog

Eco Turisme al Delta.

Turisme sostenible, oci vacacional i estalvi energètic en perfecta harmonia

Comprometre amb el turisme sostenible és una tasca que, més enllà de permetre’ns disminuir el dany al planeta, pot omplir-nos d’energies positives i fer-nos sentir més compromesos amb el tema. La veritat és que, per gaudir de tots aquests espais als que adorem acudir durant les vacances o com a excusa per allunyar-nos de l’estrès ciutadar, és important tenir cura i preservar la natura, però si, a més d’això, vam aconseguir estalviar energia, en definitiva estarem matant dos ocells d’un sol tret. En temes tan bàsics com contractar el gas per l’allotjament d’una casa de vacances o utilitzar bombetes amb sistemes d’estalvi d’energia, podem aplicar mecanismes que ens permetin reduir la contaminació dels espais que visitem.

Un bon consell per aconseguir-ho és trucar a el servei d’atenció a l’usuari del proveïdor d’energia que estigui disponible a la zona que visitaràs. Per exemple, la majoria de les cases vacances compten amb tarifes dissenyades per garantir l’abastament energètic durant l’estada d’hostes. Serveis com el d’atenció a client d’Iberdrola o de qualsevol altra companyia poden oferir-informació detallada sobre els costos de les seves tarifes perquè puguis ajustar el consum mentre el fas servir durant les teves vacances.

Addicionalment, pots informar als teus familiars i persones que acudeixin a les teves vacances teva intenció de preservar els espais naturals, de manera que han d’utilitzar eines biodegradables, disposar de bosses per a deixalles i, fins i tot, només utilitzar la llum per a assumptes puntuals, i hostal Cling 43 és un bon exemple a seguir.

Contractar el gas més barat abans de les vacances pot ajudar-te a estalviar i cuidar l’ambient

Generalment, les empreses de gas compten amb tarifes disponibles per proveir d’aquest recurs durant dies puntuals. La recomanació per a contractar el gas de forma correcta és conèixer a fons els seus costos i utilitzar-lo amb moderació per evitar pagar massa a la factura després de contractar el gas.

També pots reservar l’ús el gas per artefactes de calefacció que requereixin d’aquest recurs per a funcionar i realitzar les activitats com la cuina amb un altre tipus de combustibles menys nocius, com ara trossos d’arbres secs o fins i tot les seves fulles caigudes, per exemple.

Utilitza el sistema d’atenció a client per fer el vostre viatge més sostenible

Les empreses d’energia han bolcat els seus majors esforços a aconseguir que els seus usuaris consumeixin el mínim possible de combustibles, de manera que disposen de sistemes d’educació especialitzada sobre el tema per als seus usuaris a on ofereixen material de suport per portar una vida més eficient i amigable amb el planeta.

Utilitzar el sistema d’atenció a el client de l’proveïdor d’energia de la teva preferència durant el viatge és una manera estupenda de conèixer algunes eines o mètodes controlar i reduir la contaminació ambiental. Pots utilitzar des de l’app per a clients que disposa Iberdrola o Endesa o fins al servei d’atenció telefònica que és sempre gratuït a Holaluz, EDP i la ja esmentada Iberdrola.

Per descomptat hi ha altres d’atenció a client de les empreses d’energia, es troben:

  • Pàgines web.
  • Oficines d’atenció al client

Coneix més informació sobre vacances sostenibles

Aquí trobaràs més dades i informació sobre mètodes vacances sostenibles que segurament no imaginaves i no voldràs deixar de conèixer.

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?