Cling 43

Un somni fet realitat

L’empresa Cling 43 S.L esta situada a Deltebre, al barri de Jesús i Maria.

Cling 43 S.L està formada per 2 joves emprenedors on el seu desig, és que el Delta sigui el refugi de tots aquells que vulguin desconnectar de la rutina.ANTONIO - LLUCIA

Aquesta empresa va sorgir del somni d’aquest dos joves. Antonio i Llúcia. Ells volien que tota persona que visites la seva terra, trobessin en ella un lloc on trobar-se a un mateix. El camí no va ser fàcil, fins que van trobar un “Business Angel”. Una vegada trobat, es van posar mans a l’obra.

Aquest dos somniadors són: Llúcia una noia de 34 anys molt sociable i de cul inquiet, on l’esport, la natura, el medi ambient, l’aire lliure, la gastronomia…, omplen la seva vida. I Antonio de 36 anys, un noi molt alegre i bondadós on la seva vida la formen els amics, la família, l’esport i la musica, que es la seva passió.

La casa escollida va ser una casa centenària del barri d’on son els jovents. Aquesta casa tenia un encant envol-vent i enamoradís, que feia que quan entressis en ella, la fessis teva dins del cor. Per això tothom qui s’allotja en ella, troba els detalls simples i històrics que els amfitrions volien conservar i transmetre.

Una vegada la casa havia renascut, era important trobar el nom adequat a ella. La tradició hagues segut posar, “Casa Colom” nom que li correspon al carrer. Però ells no el trobaven adequat a la filosofia d’empresa que portaven. Per això va sorgir el nom de “Cling 43”. Cling 43 significa “Arrelar-se a un lloc”. El seu significat en angles és:

CLING: 1(=hold on) (to person) pegarse (to a); (affectionately) agarrarse, aferrarse (to a); (to rope) agarrarse (to a, de); (to belief, opinion) aferrarse, seguir fiel (to a)
they clung to one another no se desprendían de su abrazo

2(=stay close) (to friend, mother etc) no separarse (to de)
to cling together (fig) no separarse (ni un momento)

LLUCIA ANTONIO
Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?