Cling 43

Un somni fet realitat

L’empresa Cling 43 S.L esta situada a Deltebre, al barri de Jesús i Maria.

Cling 43 S.L està formada per 2 joves emprenedors on el seu desig, és que el Delta sigui el refugi de tots aquells que vulguin desconnectar de la rutina.ANTONIO - LLUCIA

Aquesta empresa va sorgir del somni d’aquest dos joves. Antonio i Llúcia. Ells volien que tota persona que visites la seva terra, trobessin en ella un lloc on trobar-se a un mateix. El camí no va ser fàcil, fins que van trobar un “Business Angel”. Una vegada trobat, es van posar mans a l’obra.

Aquest dos somniadors són: Llúcia una noia de 34 anys molt sociable i de cul inquiet, on l’esport, la natura, el medi ambient, l’aire lliure, la gastronomia…, omplen la seva vida. I Antonio de 36 anys, un noi molt alegre i bondadós on la seva vida la formen els amics, la família, l’esport i la musica, que es la seva passió.

La casa escollida va ser una casa centenària del barri d’on son els jovents. Aquesta casa tenia un encant envol-vent i enamoradís, que feia que quan entressis en ella, la fessis teva dins del cor. Per això tothom qui s’allotja en ella, troba els detalls simples i històrics que els amfitrions volien conservar i transmetre.

Una vegada la casa havia renascut, era important trobar el nom adequat a ella. La tradició hagues segut posar, “Casa Colom” nom que li correspon al carrer. Però ells no el trobaven adequat a la filosofia d’empresa que portaven. Per això va sorgir el nom de “Cling 43”. Cling 43 significa “Arrelar-se a un lloc”. El seu significat en angles és:

CLING: 1(=hold on) (to person) pegarse (to a); (affectionately) agarrarse, aferrarse (to a); (to rope) agarrarse (to a, de); (to belief, opinion) aferrarse, seguir fiel (to a)
they clung to one another no se desprendían de su abrazo

2(=stay close) (to friend, mother etc) no separarse (to de)
to cling together (fig) no separarse (ni un momento)

LLUCIA ANTONIO

Reserva

Experiències al delta de l’Ebre

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?