Blog

Marca Llúcia Castaño Sommelier

Llúcia Castaño Sommelier

La nostra amfitriona del Hostal Cling 43 B&B,  presenta la seva marca personal per a tast de vins i caves, Llúcia Castaño Sommelier.

La seva manera única d’harmonitzar un beure amb un menjar, es el que li ha donat forma a la seva nova feina.

Per això necessitava una nova imatge per a donar coneixes el Delta i les Terres de l’Ebre. marca llucia castaño

L’empresa escollida per dissenyar la marca es @vertexcomunicació. La seva manera que treballar i la seva professionalitat en les persones, l’han fet guanyadora.

https://vertexcomunicacio.com/es/estudio-de-diseno-grafico/

El concepte del logotip es l’abstracció del vi en moviment que recorda a una copa de vi.

Quan decideixes fer un ast, en ell aprens a observar les diferents  textures i tonalitats del vi a la copa de vidre. Les diferents degradacions de colors que pot tenir el vi ( blanc, rosat i negre). I per últim, aprens agitar de manera circular la copa i entens que és necessària per a deleitar el nas amb els distints aromes de la fase olfactiva del tast.

Finalment podem entendre la seva devoció per la terra on viu. Ella l’estima molt i esta marcada pels seus orígens, el Delta de l’Ebre. Concretament del poble de Deltebre i  de tots els seus racons de somni (la punta del fangar on inspira soledat, la Faroleta que il·lumina el seu camí, la platja del trabucador on voles amb el vent sense moure’t del lloc).

 

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?