Blog

WELCOME10

WELCOME10, és el CODI DESCOMPTE.

El codi o Code de descompte és per a tots els que ens volen ajudar al nostre petit Hostal / Bed & brekafat Cling 43, a sortir endavant aquest 2021 amb la crisi sanitària del Covid 19.

L’hostal Cling 43 B&B és un petit hostal  de 6 habitacions en bany interior situat al centre del Delta de l’Ebre un lloc privilegiat per a tots els amants de la natura, tranquil·litat i de l’ecoturisme. https://deltadelebreturisme.com/cat/

Per als amants del bon menjar tenim una gastronomia local espectacular, estem rodejats de bons productes de proximitat i de qualitat ecològics i sostenibles al nostre entorn. El mar; marisc, anguila, algues i peixos. La terra; la verdura i tuberculós de temporada i la ramaderia, des de ànecs, pollastres, corder i més.

 

Esperem que aquesta ajuda ja que son temps difícils per molts ens complementéssim entre tots.

Hostal Cling 43 B&B us facilita un petit descompte per a que poguessiu gaudir de la nostra terra amb tots els sentits, com;

Amb un descompte del 10% del total de la reserva a traves de la nostra pagina web. www.hotalcling43.com i on posa “promotional code” eu de posar : WELCOME10, així aconseguireu aquest descompte del 10% per descobrir la màgia que desprèn el Delta de l’Ebre.

L’hostal Cling 43 B&B, és el teu refugi al Delta de l’Ebre.

Molta salut i us espera la Llúcia Castaño al seu petit Hostal Cling 43 B&B a Deltebre.

 

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?