Blog

Teepees party

Festa de pijames  o Wichita Teepees00

Una nova proposta sorgeix en Maru de @wichitaTeepees) i Llúcia de @hostalcling43.

Teepees party

Vols fer una feta de pijames diferent? No tens lloc per fer-la a casa? o hi ha més família a casa i no vols molestar?

Nosaltres et presentem una festa diferent amb els amiguets i amiguetes de classe, una festa personalitzada i diferent per a cada grup de nens i nenes.

Teepes = tenda de campanya, aquestes tendes a l’hivern les posem a la sala d’estar al costat de la xemeneia on les histories al costat de la llar de foc seran màgiques, i a l’estiu a la terrassa exterior mirant els estels ens deixaran un bon record de l’estiu. Tota tipus de celebracions; aniversaris, acabament del curs, benvinguda la primavera, la tardor i fins i tot el Nadal…

Tota màgia és bonica, el ser nen o nena no s’ha de perdre mai, la imaginació és una fortalesa per a la creativitat i  dona forces per buscar mons diferents i reals que existeixen.

L’hostal Cling 43 / B&B, es un hostal petit i acollidor a Deltebre  on us proposa des dels aperitius, sopar i esmorzar amb companyia d’un o 2 adults i dormir als Teepes. Una experiència única per als vostres fills o filles.

Capacitat a l’hivern de 6 nens i nenes i a l’exterior 8.

Pregunta’ns preus i disponibilitat, al telèfon 659 335 577  o correu electrònic info@hostalcling43.com us atendrem i ajudarem de la millor manera

 

.

 

 

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?