Blog

PREMSA TAST CLANDESTÍ

Premsa local amb “Tast clandestí”

El tast Clandestí a sortit a la premsa local i molt contents ja que sense la gent del poble  i dels voltants no s’és  pogut donar el bon fruit que ha fet aquesta experiència.

El butlletí d’informació municipal de l’ajuntament de Deltebre, “el Desaigüe” núm. 186 del mes de juny de 2021, on parla del nostre nou projecte i servei al Hostal Cling 43 de Deltebre.

Al desaigüe, en van fer una entrevista, que creia que seria mes difícil ja que això de parlar en públic , les preguntes i les càmeres, no són el meu punt fort.

La gent que em coneix sempre em diuen que m’amago al darrere de la copa de vi, un poc vergonyosa soc al principi com el vi, primer s’ha d’obrir i després deixar-lo fluir per a que doni tot de si.

aquest butlletí trobareu un petit resum de la meva vida laboral i de les  meves petites, inquietuds, que o van explicar molt be. Molt bona feina, per que van ser 2 fulls i els van resumir molt be.

Mes informació detallada de l’entrevista:

Desaigüe 186. https://deltebre.cat/desaigue/

Revista Mirada, una revista del poble que des del primer dia vam creure en el projecte propi i de identitat. Una revista on la gent del poble te paraula i es pot expressar mitjançant paraules i imatges.

També molt contenta de sortir al número 8, un número màgic i de molt significat per a mi.

Mes informació sobre que és el Tast Clandesti i el seu funcionament a:

https://mandrucsassociacio.wixsite.com/website

Aquí trobareu una conversa molt fluida en Thais i Andreu sobre el tast , els inicis i la seva evolució.

Us espero als pròxims Tast Clandestí, i sobretot gracies a @hosalcling43, per donar suport a aquesta experiència sensorial i sostenible.

 

 

 

 

 

 

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?