Blog

Octubre 2021

Un octubre de colors

Un octubre que comença amb molta energia , començant amb la participació de la III festa Ecoturisme del Delta de l’Ebre, https://deltadelebreecoturisme.com/resum-festa-ecoturisme-delta/

Una festa protagonitzada per la mobilitat sostenible, una preocupació que hi ha al Delta de l’Ebre per la mancança del transport públic i les seves connexions.

L’hostal Cling 43 ( B&B) de Deltebre, va participar amb l’empresa local de l’Aldea Queso Perfecto, oferint una tapa de formatges per conèixer l’oferta de producte de proximitat dels voltants.  https://www.quesoperfecto.com/quesos.

Tot un cap de setmana on han participat mes d’un vintè d’empreses amb xerrades, taules rodones, mercat de sabors i bicicletades populars als 7 municipis. Aquest any la seu va ser a L’Aldea , i a veure quin poble serà l’any vinent.

En les piles carregades comencem al Hostal Cling 43 aquest octubre per oferir una amplia oferta per desconnexió de l’estiu i tenir pau en si mateix.

Temperatura 10 per a , rutes en bicicleta, per als mes valents ruta en caiac i impregnació de la cultura i tradicions del Delta,  postes de sol,  observació d’aus i gastronomia de tardor.

Esperem que aquesta energia flueixi amb el nou descobriment d’un Delta màgic i aventura.

Som el teu refugi al Delta de l’Ebre, un hostal amb encant a Deltebre.

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?