Blog

Premi Jordi Cartanyà

Dijous 10 de desembre estem de celebració.

La Llúcia Castaño propietària del Hostal Cling 43 B&B, ha recollit el Premi Jordi Cartanyà amb la nova iniciativa de Tast Clandestí by Llúcia Castaño Sommelier com a: Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible atenent els objectius de desenvolupament sostenible de l’Organització Mundial.

Aquest premi la finalitat en edicions passades era de prospera amb el projecte, i aquest any ha sigut per necessitat pels temps que estan corrent, la Llúcia Castaño és l’amfitriona i propietària del Hostal Cling 43 de Deltebre una de moltes empreses afectades pel covid 19 del 2020.

Un premi que sense les passejades, investigant amb la història del Delta, als familiars, amics, trucades als ajuntaments, trucades a particulars, trucades al parc natural, viatges a la Terra Alta 🍷per aconseguir els millor productes; nou i desconeguts, etc.
Treballar amb gent competent com el càtering Cherta Gisbert el camí ha sigut més fàcil.

Poder ensenyar el delta que jo conec es una de les millor alegries que m’han donat aquest estiu.

Si! El covid ens ha fet més forts, i no ens hem quedat a casa i em lluitat conte ell, amb objectius dia a dia com deia el meu company d’escenari @joanbarbera un referent per a mi dia a dia!

Gràcies a tots els que heu fet possible aquest projecte i com no a tots els tastadors que ens han acompanyat en cada aventura.

Isaac Llaó, per les fotos i els vídeos que ha anat editant en alguns tastos.
També als nous Suports partner:  gabinet_administratiu @ximoespuma @marcelacolome @maretameua @angelelectrodomestics.Vèrtex Comunicació
#somturisme #premijordicartanya Terres de l’Ebre, Parc natural Delta de l’EbreDiputació de tarragona @deltadelebreecoturisme Catalunya Experience

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?