Blog

I Festa Ecoturisme al Delta de l’Ebre

L’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre (AEATDE) impulsa la I FESTA DE L’ECOTURISME DEL DELTA DE L’EBRE que tindrà lloc els pròxims dies 23 i 24 de març de manera simultània a totes les poblacions que conformen el Delta de l’Ebre.
L’associació treballa per promoure el territori de manera responsable fomentant l’ecoturisme com una manera de descobrir els espais naturals, conservar el medi ambient i millorar el benestar de les persones de la destinació.

L’ecoturisme no només busca un turisme responsable i sostenible. També respectuós en l’entorn i la natura. I serà el motor de la nova etapa de l’Associació  d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre.

Va néixer l’any 2005 animada per la candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural. Ara estrena imatge corporativa i busca un impuls per aconseguir una major cooperació entre set municipis del Delta i els diferents sectors del turisme.

Al Delta, una trentena d’empreses destaquen pel compromís amb el Parc Natural, tant com a Punt informació i com acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Agraïm la vostra col·laboració i esperem que sigui un èxit, per aquesta raó demanem la màxima participació i difusió. Adjuntem el cartell de la Festa i les bases del concurs de fotografia.

En aquesta primera edició tindrem la presentació de la marca “Ecoturisme” a càrrec de l’Agència Catalana de Turisme, bicicletades populars per fomentar l’ús de la bicicleta a les nostres poblacions, menús de productes de proximitat als nostres restaurants, concurs de fotografia i vermuts Km0 i/o eco.

Recordem que cada ajuntament oferia més activitats:

Ajuntament i estació Nàutica de la Ràpita, http://www.enlarapita.com/ca/festa-de-lecoturisme.html

Ajuntament de l’Ampolla, http://www.ampolla.org/cat/activitats.asp

Ajuntamnet Amposta,https://www.amposta.cat/activitat.asp?id=8190&i=ca

 

 

 

 

Open chat
!Hola¡
¿Como te podemos ayudar?