Deltegem

Deltegem  és un conjunt d’activitats de lleure que s’organitzen des de l’Hostal Cling 43, rutes pel Delta de l’Ebre amb la finalitat d’experimentar amb l’entorn natural que ens ofereix el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports.  Entre les activitats es troben, el lloguer de bicicleta, el cubikayac i els guiatges personalitzats.

BICICLETA

 L’Hostal Cling 43 està situat a tant sols 50 metres del passeig fluvial del riu Ebre, des d’on s’enllacen diferents rutes per anar en bicicleta o per a fer passejades. Disposem de bicicletes de lloguer i de diversos  itineraris per a que puges descobrir els indrets més naturals i sorprenents. Les bicicletes que tenim son en col·laboració de www.riualebre.comwww.4camins.com empreses pioneres de llogues de bicicletes del Delta de l’Ebre, en el cas que necessiteu bicicleta elèctrica també podem disposar de www.deltacleta.cat


CUBIKAYAC (KAYAK)

GuiatgeÉs un caiac lleuger fabricat per un emprenedor de les nostres terres i que ens dona la facilitat de poder navegar per diferents llocs inèdits del Delta de l’Ebre. La seva estructura desmuntable, facilita el seu transport . Amb el cubikayac podràs descobrir i navegar per les millors platges, el Riu Ebre, o be les Baies del Delta. Disposem de

tota la informació sobre rutes, i del material necessari per practicar aquest esport.

 


CUBYSUP

CUBY SUPEl cubysup es el paddel surf. Ideal per poder veure el riu Ebre o les dos baies des una altra perspectiva. Consta de 3 peçes on es poden posar al maleter del cotxe, pràctic, fàcil de navegar i de netejar.

Esperem que Deltegem sigui més que una paraula, si no que una experiència diferent per descobrir i conèixer totes les petites parts del Delta de l’Ebre des de una altra perspectiva.


Leave a Comment