Promoció WINTER20

By / 11th Gener, 2020 / Sin categorizar / Off

Volem agrair totes les persones d’aquest descompte per poder gaudir uns dies al Delta en la seva millor època.

Platja del Trabucador, amb un pescador i al fons els KiteSurf

Posant al codi promocional : WINTER20, disposareu d’un 15% del total per poder visitar les fantàstiques postes de sol, observació de més de 18.000 flamencs apart de 380 espècies més.

Complementant amb un arròs de galera i carxofes, d’anguila o “pato” ( ànec) que son els “manjars” d’aquesta època, però no s’ha d’oblidar del típic arròs, col i fesols, que els nostres agricultors per anar al camp es menjaven per aguantar el fred amb aquest plat calòric.

Així que utilitzeu aquesta promo: WINTER20 per gaudir del Delta de l’Ebre al Hostal Cling 43 / bed & breakfast a Deltebre.

Som el teu refugi al Delta de l’Ebre

Gracies viatgers 2020

By / 10th Gener, 2020 / Sin categorizar / Off

Gracies són les paraules que podem dir a tots els nostres viatgers que han passat pel nostre Hostal / Bed & Breakfas Cling 43 durant el 2019 a Deltebre.

Aquestes gracies no seria sense tots els nostres col·laboradors, i la cooperació de l’associació d’empresaris i activitats del Delta de l’Ebre per enllaçar les activitats i restaurants que ens fa mes fàcil poder donar servei als nostres clients.

També com no els nostres proveïdors, ja que sense ells no som ningú: Panaderia Manuel Fresquet pels seus dolços i el pa amb farina d’arròs que tot ho treballa amb amor, l’hort de Domingo pel seus tomàquets i taronges quan es temporada ( l’hort del pare de la Llúcia), La Plana per el pernil dolç i el pernil salat, Punta Calda formatgeria pel seu formatge de cabra, Queso perfecto pel seu formatge d’ovella, Mi queso vegano, per oferi formatges vegans als ostres clients, Fundació Astres pel servei de la bugaderia afegeix valor amb el centre especial de treball, l’Avi Lluís per la mel i la mel en cacau. Melmelades i fruites de Tomàs de Freginals. Oli morruda i sevillenca de la nostra finca al Perelló i a Antonio Cuadrado Beltri pels serveis que ha fet al Hostal Cling 43 / Bed & breakfast.

Gracies de nou a tots els viatgers de @booking.com per compartir les vostres valoracions i inquietuds del vostre viatge al Hostal Cling 43 Bed & breakfast de Deltebre.

Comencem el 2020 amb moltes ganes de rebre-us, i en un Ecoturisme viu al Delta de l’Ebre. “Som el Teu refugi al Delta de l’Ebre”

PRODUCTES ECOLÒGICS

By / 27th Novembre, 2019 / Sin categorizar / Off

L’hostal Cling 43 / Bed & breakfast treballa diàriament per al ben esta dels nostres clients i del nostre entorn, al viure envoltats de natura i del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Per això Cling 43 com a allotjament de referència per la serva reutilització,  reciclatge em fet un pas endavant on ara ja podem dir que tots els nostres productes de neteja, com la bugaderia eco, així com transmetre als nostres clients que es l’Ecoturisme i el turisme responsable.

Gracies a @Deltaprodenet, empresa situada a Deltebre, per subministrar-nos aquest productes de neteja, tovallons, paper de cuina, mantells per així contribuir diàriament amb la conservació del nostre entorn i del nostre planeta.

Forum ENS 2019 Delta de l’Ebre

By / 10th Novembre, 2019 / Sin categorizar / Off

El 23 i 24 d’octubre, es realitzarà el II Fòrum Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Deltebre, seu on va ser escollida entre els 7 municipis del Delta de l’Ebre.

Agraïts de poder participar en aquest esdeveniment de forta embranzida al Delta per impulsar turisme tot l’any a Catalunya.

Des de l’Hostal Cling 43 ens sentim  contents per l’experiència i per poder ensenyar els nostres atractius a mes de 200 participants de l’estat Espanyol.

També creiem oportuna el turisme tot l’any , ja que el Delta es bonic a totes les estacions de l’any; en  cada estació ens aporta energies i sensacions diferents al nostre interior com colors impressionants a les postes i sortides de sol, un ball d’aus, canvi d’aires com el vent de Cerç i ponent, aigües tranquil·les i braves…

Per al nostres allotjats hem fet un detall Ecoturista per a que s’emportin bona memòria del Delta a casa, un sabor natural fet per una membre de l’associació d’empreses i  d’activitats de Delta de l’Ebre. @sabonsannur

Més informació a:

https://deltadelebreturisme.com/cat/l-entorn-4/forum-ecoturisme

 

Ens anem de vacances

By / 20th Gener, 2019 / Sin categorizar / Off

L’hostal Cling 43 de Deltebre romandrem tancats del  24 de gener  al 9 de febrer, marxem de vacances!!!

El hostal Cling 43 tanca el seu allotjament 2 setmanes per poder fer les critiques constructives d’alguns clients i per poder descansar desprès de 3 anys sense cap stop.

Perdoneu les molèsties, però tornarem amb les piles carregades per passar el que queda de l’any amb nous serveis i noves propostes.

Llúcia i Antonio

Winter is Coming al Hostal Cling 43 B&B

By / 5th Desembre, 2018 / Sense categoria / Off

L’hivern arriba al hostal Cling 43 B&B

Per aquesta estació us em preparat unes excursions personalitzades per a gaudir del Delta en la millor època per fer caminades, rutes amb bicicleta, natura i ocells amb tota la serenitat que ens envolta, i desprès et refugiem al nostre Hostal Cling 43 B&B, per a sentir-te com a casa al costat de la llar de foc.

Postes i sortides  de sol amb uns colors que transmeten relax, tranquil·litat i molt d’amor. D’altra banda, no tenim mosquit, temperatura de 8º a 15º, desconnexió de la ciutat o de la rutina.

Tu perdràs?

Som el teu refugi al Delta de l’Ebre