Forum ENS 2019 Delta de l’Ebre

By / 10th Novembre, 2019 / Sin categorizar / No Comments

El 23 i 24 d’octubre, es realitzarà el II Fòrum Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Deltebre, seu on va ser escollida entre els 7 municipis del Delta de l’Ebre.

Agraïts de poder participar en aquest esdeveniment de forta embranzida al Delta per impulsar turisme tot l’any a Catalunya.

Des de l’Hostal Cling 43 ens sentim  contents per l’experiència i per poder ensenyar els nostres atractius a mes de 200 participants de l’estat Espanyol.

També creiem oportuna el turisme tot l’any , ja que el Delta es bonic a totes les estacions de l’any; en  cada estació ens aporta energies i sensacions diferents al nostre interior com colors impressionants a les postes i sortides de sol, un ball d’aus, canvi d’aires com el vent de Cerç i ponent, aigües tranquil·les i braves…

Per al nostres allotjats hem fet un detall Ecoturista per a que s’emportin bona memòria del Delta a casa, un sabor natural fet per una membre de l’associació d’empreses i  d’activitats de Delta de l’Ebre. @sabonsannur

Més informació a:

https://deltadelebreturisme.com/cat/l-entorn-4/forum-ecoturisme

 

Ens anem de vacances

By / 20th Gener, 2019 / Sin categorizar / Off

L’hostal Cling 43 de Deltebre romandrem tancats del  24 de gener  al 9 de febrer, marxem de vacances!!!

El hostal Cling 43 tanca el seu allotjament 2 setmanes per poder fer les critiques constructives d’alguns clients i per poder descansar desprès de 3 anys sense cap stop.

Perdoneu les molèsties, però tornarem amb les piles carregades per passar el que queda de l’any amb nous serveis i noves propostes.

Llúcia i Antonio

Winter is Coming al Hostal Cling 43 B&B

By / 5th Desembre, 2018 / Sense categoria / Off

L’hivern arriba al hostal Cling 43 B&B

Per aquesta estació us em preparat unes excursions personalitzades per a gaudir del Delta en la millor època per fer caminades, rutes amb bicicleta, natura i ocells amb tota la serenitat que ens envolta, i desprès et refugiem al nostre Hostal Cling 43 B&B, per a sentir-te com a casa al costat de la llar de foc.

Postes i sortides  de sol amb uns colors que transmeten relax, tranquil·litat i molt d’amor. D’altra banda, no tenim mosquit, temperatura de 8º a 15º, desconnexió de la ciutat o de la rutina.

Tu perdràs?

Som el teu refugi al Delta de l’Ebre